BURSA / OSMANGAZİ - İstiklal İlkokulu

Kurum Standartları Anketi

Bu Yönerge'nin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmî ve özel ilköğretim kurumlarında çocuğa sunulan her türlü hizmetin niteliğini arttırmak için oluşturulan İlköğretim Kurumları Standartları (İKS) sistemi kapsamında okul gelişimine yönelik planlama, uygulama, izleme, değerlendirme çalışmaları ile bu çalışmaları yürüten yönetim organlarının görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Bu amaç doğrultusunda okulumuzun paydaşları olan veli, öğrenci (okul önesi ve 1. sınıflar hariç) ve öğretmenlerin ankete giriş yapmaları gerekmektedir. Ankete okulumuz sitesinde açılan bağlantıdan veya https://mebbis.meb.gov.tr/IKS/iks00003.aspx linkinden giriş yapabilrisniz. Girşilerde öğrencinin okul numarsı veri girişini yapacak olanın T.C. kimlik numarası ve anne kızlık soyadının ilk iki harfi istenmektedir. Anketiniz bittikten sonra DEĞERLENDİRMEYİ BİTİR butonuna basarak onaylayınız.

İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Yayın: 24.05.2019 - Güncelleme: 24.05.2019 11:07 - Görüntülenme: 494