BURSA / OSMANGAZİ - İstiklal İlkokulu

Şbt

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ E-TWİNNİNG "SAY HELLO" PROJESİ KAPSAMINDA GÜNE, OYUNA, BİLİME, DOĞAYA, MÜZİĞE ve SANATA MERHABA ETKİNLİKLERİ YAPIYORLAR.

Nis

İstiklal İlkokulu Okul Aile Birliğince “ İyilikte Yarışalım “ sloganıyla Depremzedeler yararına kermes düzenlendi. Kermeste elde edilen tüm geliri AFAD ‘ a bağışlandı. Emeği geçen tüm velilerinize teşekkür ediyoruz.

Ata'mızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir çoşkuyla kutlandı. Programımızda görev alan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Özverili performansla çalışmaları nedeniyle "Üstün Başarı Belgesi" ile taltif edilen ; okulumuzun anasınıfı öğretmeni Oya ÖZEL ile sınıf öğretmenleri Gülay KÖKSAL ve Metin NACAR' a belgelerini okul müdürümüz Sayın Cevdet ÇELİK tarafından takdim edildi. İstiklal İlkokulu Ailesi olarak Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklal İlkokulu 28 Şubat Sivil savunma günü etkinlikleri kapsamında Bina tahliye,Deprem ve Yangın tatbikatlarımız yapıldı.